Gå til hovedindhold

Find drømmejobbet i Næstved Kommune

I Næstved Kommune har vi mange store virksomheder, som altid er på jagt efter kvalificeret arbejdskraft.

Indhold

  Vi har mange muligheder

  I Næstved Kommune bor du centralt i forhold til store arbejdspladser. Vi har et stort udbud af arbejdspladser i Næstved Kommune, der samtidig er godt placeret i forhold til flere større byer.

  Din karriere har gode muligheder for at blomstre, hvis du bosætter dig i Næstved Kommune. De fleste store virksomheder vil altid være på jagt efter kvalificeret arbejdskraft, og du har gode trafikale forbindelser til de omkringliggende større byer.

  Jobmuligheder i Næstved Kommune

  I alt har flere end 3.800 virksomheder hovedsæde i Næstved Kommune, og der er derfor gode muligheder for job i en af kommunens mange virksomheder, uanset om du går efter et arbejdsliv med frisk luft og højt til himlen eller faste rammer i en toppost.

  Vi er i Næstved Kommune stolte af alle virksomhederne i vores kommune! Måske du endda kender nogle af byens største virksomheder, som er Novenco, Børge Jakobsen & Søn, Hansen & Andersen, Herlufsholm Skole og Gods, Næstved Sygehus, Alpha-Elektronik, ZBC, BonBon-Land og Ardagh Glass Holmegaard.


  Har du en iværksætter i maven?

  Ønsker du at starte din egen virksomhed, kan du finde gratis støtte og vejledning i Næstved Kommune. Vi har en stærk iværksætterånd, og vi gør en dyd ud af at sørge for adgang til viden og rådgivning.

  Blandt andet tilbyder vi gratis sparring, gratis rådgivercafé og iværksætterforløb for vores iværksættere og virksomhedsejere. Det hele står Næstved Erhverv for.


  Pendlermuligheder fra Næstved Kommune

  Fra Næstved Kommune tager det under en time at komme ind til hovedstaden, og samtidig er Næstved Kommune perfekt placeret i forhold til flere større byer. Det tager kun 34 minutter til Køge og 18 minutter til Ringsted. På 78 minutter kan du komme til Odense og på knap 40 minutter til Slagelse eller Nykøbing Falster. Derfor pendler flere end 5.000 borgere i kommunen hver dag til deres drømmejob.

  En mand går på gangen i en kontormiljø

  Gør karriere i Næstved Kommune

  Næstved Kommune er en af de største erhvervskommuner i Region Sjælland. Det betyder rigtig fine karrieremuligheder.

  Karriere